9 jul 2017, 9:47

Не се 

  Poesía » Civil
286 0 1

в една „страна“ не
се разчита на закон
и на защита

 

...............................................

 

В коя страна се
днес разчита на закон
и на защита?!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??