23 may 2011, 11:11

Не се научих 

  Poesía » Otra
1146 1 34

Не се научих с шепи да греба

от щанда апетитен на живота,

докрай да се отдавам на мига,

след мене да учудя и потопа.


Не се научих пилци да броя

ни в ранна пролет, нито в късна есен,

една овца ми стига да заспя

и да започна пак деня със песен.


Не се научих с маска да вървя

и перли от устата ми да капят,

преди да кажа нещо на лъва,

на ангели се моля да ме пазят.



 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??