20 ago 2024, 10:16

Не се обаждай 

  Poesía » De amor
84 0 0

   

    Не се обаждай

 

По-добре не се обаждай,

чувствата ми пощади!

Времето дълбае рани,

губя твоите следи.

 

Толкова красиви мисли,

нося в моето сърце!

Толкова щастливи нощи,

спомен син, едно небе!

 

По-добре не се обаждай,

спомена ще залича!

Нищо ти не ми разказвай!

Тази нощ ще спя.

 

Твоят образ ще изтрия,

ще премахна от съня.

Няма повече да крия –

без любов ще продължа.

 

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??