Не се опитвай времето да върнеш,
дори и спомена да възкресиш,
усмивката не ще е същата,
не можеш без крила да полетиш.
Не се опитвай лятото да върнеш,
дори и слънцето да заковеш,
отдавна вече птиците са мъртви,
в живота два пъти не можеш да умреш.
Не се опитвай любовта да върнеш,
то все едно е пак да се родиш,
когато всички пътища се свършат,
един остава, но трябва да простиш.
Безизборният - трудно се отдава,
но няма друг, а трябва да вървиш,
щастливи всички покрай теб минават
и само молиш се докрай да издържиш.
© Ивон Todos los derechos reservados