15 may 2008, 0:16

не се отказвай 

  Poesía
605 0 1

Когато се откажеш от живота,

а след това разбираш колко много си сгрешил,

една бездънна яма се отваря в твоето сърце

и с всеки час расте... расте... расте...

 

А след това, когато всичко се завръща

и сега си осъзнал, че си сгрешил,

една кристална капчица сълза по твоето лице се стича,

а в душата ти превръща се в океан.

 

Но след няколко години,

твойто веч пораснало сърце

ще разбере, че всички тези детски мъки

са имали цена, че в този ден и час

ти вече си платил и пред теб сега

е едно безоблачно небе, а жаркото слънце

загатва усмивката ти

и потъва в топлия ти нежен поглед...

© Маги Малинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??