20 feb 2008, 13:48

Не се попитахме... 

  Poesía » Filosófica
575 0 6

Не се попитахме

какво ни взе страданието.

Изстрадахме го тихо

и зависимо.

Като че ли със него

сме белязани

и да се борим

просто...

няма смисъл!...

 

© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??