6 ene 2009, 16:37

Не се сбогувай 

  Poesía » De amor
804 0 8
Когато утре няма да те има
и само светлината ще показва,
че пак е ден и има слънце,
очи ще имам ли да срещна и луната?...

Когато утре пак до себе си те търся
и в празнота разплачат се ръцете,
ще могат ли отново да прегръщат
или ще си останат непотребни?...

Когато вечер няма да те има,
а тялото ми плаче за милувки,
ще мога ли отново да сънувам
или по цели нощи ще съм будна?...

Когато утре няма да те има
и вярата ми иска да се пръсне,
не се сбогувай, просто тръгвай,
а аз ще те дочакам да се върнеш...

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??