Не се смущавай,
ако другите не виждат,
това което виждаш ти.
Човек се ражда непрогледнал,
но само с външните очи.
А после бавно ослепяват
небесните му сетива,
светът отвътре се предава
на пълна земна слепота.
И ако ти усещаш чуждост,
и ако можеш да летиш,
ако край тебе виждаш лудост
и ти се иска да крещиш...
Мълчи. На никого не казвай!
Бъди безкрайно предпазлив!
Ти просто си останал жив.
© любимка Todos los derechos reservados