Не бих могла да се надявам
на приятелството ти фалшиво
и не бих могла да продължавам
заради теб вътрешно да се убивам.
В мир съм със мен самата,
откакто ти ме изостави
и не ме плаши вече самотата,
защото на топлина не се надявам.
Тръгна си ти и не искам
да се връщаш с твойта празнота.
Щастлива съм. Не ми липсваш.
Не искам "приятелка" като теб - самота...
Тръгвай! Не значиш нищо за мен.
Светлина огрява детската ми стая
и чувствам отново слънчевия ден!
Вече за теб не ща и да зная!
© Петето Todos los derechos reservados