Но даже да изчезна от света..
все тъй ще те дарявам с обич,
в мислите ти нежно ще шептя..
с думите отронени от Бога.
И в миг ще те снабдя с небе..
ще бъдеш ти красиво окрилена,
а аз ще бъда слънцето за теб..
което ще те топли денем.
Но даже да изчезна от света..
все тъй ще те дарявам с обич,
не ще ни раздели смъртта..
щом за нас не съществува "сбогом"!
© Аз Todos los derechos reservados