Не спирам да те търся... В утринта
небето облаци покриха сиво.
Лъчи не галят искрено света
не виждам ли лицето ти красиво.
Тъгуват с мен дървета и цветя,
и дъжд усещам аз, ще завалù.
И заваля... Пречупва се гръдта
от плачещото време... и болù...
Не ще предам в миг своята мечта.
За тебе се оглеждам сам отново.
В забрава да потъне любовта
сърцето никога не е готово.
Ще имам вяра в теб и дни, и нощи,
защото знам - обичам те все още...
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados