Аз не ще прозирам в рамка
от някоя измислена картина.
Няма по чужди стъпки да ходя,
да не объркам свойте следи!
Не искам правилник за живот
на някой "по-мъдър" от мен!
Животът е мой и ще го живея
без правилник, рамка - без проблем!
© Дива Самодива Todos los derechos reservados
Всеки трябва да живее сам живота си!
Кръстът сам всеки си го носи!!!