Не си ми нужен! Аз мога да блестя!
(Без Ти излишно да ми светиш)
Не искам вече отразена светлина –
не ще съм спътник, щом съм раждана да съм звезда!
Недей припява! Аз имам свой си глас!
(Не искам чужди ноти и акорди!)
Гласът ми носи дяволската власт
да проглушава – преди дори да се опомниш!
Не ме моли! Не си помисляй даже!
(Аз няма да се върна, щом веднъж реших)
И утре Аз ще бъда този, който ще ти каже:
„Дойдох, видях, със твърдост победих!”
© Биляна Todos los derechos reservados