~*~*~*~(*)~*~*~*~
Не си отивам - аз съм в звездите,
аз съм в твоите очи.
Не си отивам - аз съм в мечтите,
аз съм във вашите сълзи!
Сърцето може да умира,
дъхът ми може и да спре.
Душата може да излитне...
Душата може да се предаде,
Но аз ще бъда вечно жива,
ще съм спомен и любов за вас,
ще бъда пепел и жарава,
ще бъда вечно неогасващата страст.
Не си отивам - аз съм в небето.
Не си отивам - аз съм вечно жива!
Не си отивам - аз съм в морето.
Не си отивам - аз съм с вас щастлива!!!
© Надя Стоянова Todos los derechos reservados