Неочаквано живота ми спаси,
свобода на чувствата ми даде,
от сълзите спомена изтри...
Любовта безценна подари..
Дойде от стихващия ден
с усмивка на подлец,
да разтърсиш всичко в мен
с точен мерник на стрелец.
Ала не подлец оказа се,
не бездушен хулиган,
а кротък, бял жребец,
с мощна власт на океан.
Дойде протягайки ръце,
да ме спасиш от пропастта.
Не душата, всичко ми отне,
но за мен това е свободата.
© Недислава Todos los derechos reservados