Двама, заловени във мечта,
във цветовете на любовта,
някъде в сърцето на тъма,
където е накъсан ритъма.
В първичната среща на очи,
когато бяла тишина шепти,
когато бяг на отливни вълни
помита нечии души...
© Йоана Георгиева Todos los derechos reservados