Аз спрях да танцувам,
спрях да се смея,
и спрях да жадувам,
и спрях да копнея.
Аз спрях да целувам,
и спрях да вилнея,
и спрях да бленувам,
и спрях да дивея.
Аз спрях да създавам
спрях и да пея.
И на какво се надявам -
да спра да живея?
© Владислав Todos los derechos reservados