8 jun 2007, 9:55

Не спирай да пишеш 

  Poesía
770 0 7
Мила, казваш, че си странна.
Имаш си май конкурент!
Аз в странностите те изпреварвам.
И съм далеч по-напред.
В любовта има и радост, и болка,
но ще дойдат и честити дни.
Ти само не спирай да пишеш
и виж как болката с обич ще се замени.
Имаш си момченце,
това е цяло чудо.
Ти си щастлива жена.
Милвай го, радвай му се лудо,
да бъдеш негова майка, е съдба.
А караниците и скандалите...
те ще отминат...
Е, поне засега!
Но аз те умолявам:
продължавай да пишеш,
за да  се докосваме до теб така!

                                                                                                07.06.2007г.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??