Не спирай и в съня да се усмихваш.
Така ще бъдем заедно отново.
На чувствата ми с чувства ти откликваш.
Не спирай и в съня да се усмихваш.
Аз искам да усетя как обикваш.
Пленявай ме с най- силното си слово.
Не спирай и в съня да се усмихваш.
Така ще бъдем заедно отново.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados