23 ago 2011, 20:21

Не съм 

  Poesía » Otra
560 0 1

Не наричам себе си нещастен
или прекалено прям,
неискрен, нелогичен, странен
или с куп стандартни фрази
що психологията е творила
в опит да ни разбере.
Не съм щастлив или добър,
не съм ни весел, нито мрачен,
не съм, не бих могъл да бъда
нещо в свят тъй илюзорен
и прецизно разграден.
Сигурно е вярно всичко,
що казват източните хора
и целия ни свят е празен,
а цялата ни същност блян.

Калин Тошков Стайков, 2011

© Калин Стайков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хмм... хареса ми този особен изказ. Поздрав!
Propuestas
: ??:??