12 ago 2009, 8:07

Не съм готова 

  Poesía » De amor
880 0 5

А мислех, че за всичко съм готова -
все пак преминах половина век.
Но много промени ме среща нова
случайна, с интересен нов човек.

Не знаех, че такива още има,
на свършване очаквах да са те.
Но ето - както приказка любима,
разказвана на мъничко дете,

се появи нечакана в деня ми.
А как - аз просто тъй и не разбрах.
И промени живота ми, съня ми,
и сякаш че изпитвам малко страх.

Не съм готова аз, не съм готова
за толкова прекрасни чудеса,
но сигурно ще чакам среща нова,
ще чакам да ти чуя пак гласа.

 

Гинка Гарева

© Гинка Гарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??