24 ago 2011, 16:31

Не съм луд 

  Poesía » Otra
815 0 7

Не съм луд, аз съм само твой предан читател
и пристъпвам в света ти на пръсти, досущ като в храм.
Аз, реалният, чак до безбожност противомечтател
тук, при тебе, отглеждам мечти. И се чувствам голям.

Тук до късно отпивам  на глътки магията нежност
и  от изгрева даже по-ярък осъмвам по видело.
Босо крача от тук до нощта през житейската бездна
и забравям да бъда удобен, и даже... невидим.

Не съм луд. Аз съм само твой верен читател.
Нямам нужда от собствен адрес и от собствено име -
запомни ме така: "твой завинаги доброжелател",
скрил във всички молитви една - и след мен да те има.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??