Не! Не съм от тия -
Барбито на Кен.
Болките си като всеки крия.
Те са си за мен.
И не! Не съм от тия -
фините от лен.
П______П
Нося си една ((балтия)) скрита
в чанта от сатен.
Но не. Не съм от тия -
дето първи ще ранят.
И твоята от мен пази я.
Нека в чантата стоят.
© Виолета Todos los derechos reservados
Е, да. Не става, Наде. Освен ако няма някакви нови модели - сгъваеми 🤭. Не съм търсила скоро.