Не съм от твоя свят,
за мъничко дойдох,
за час поспрях на твоя праг,
докоснах те и отлетях!
Но нещичко откраднах си за спомен -
частица от духа ти млад,
една искра и в миг върховен,
танцувах най-лудешкия си танц!
Танцувах в ритъма на страст и грях -
най-безумната наслада,
целунах те за сбогом
с малко страх
и тръгнах си под звуците
на една забравена балада!!
© Todos los derechos reservados