Не съм случаен минувач,
за кратко само почитател.
Към теб съм вечният ездач,
не съм случаен минувач.
Безспир от сутрин и след здрач
във тебе влюбен е мечтател.
Не съм случаен минувач,
за кратко само почитател.
В мен страда рицарят до плач,
не съм случаен минувач.
Бъди ми в любовта водач,
сърцето твой е обожател.
Не съм случаен минувач,
за кратко само почитател.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados