Не съм те канила!
Не те разбрах.
Защо дойде?
На прага ми –
несрета, боса.
Светът ми пак да разделиш.
на две,
А после да го пръснеш
в няколко посоки.
И после... следват
неудобните въпроси?!
Не съм те канила!
Върви си.
С мълчание реших
да те наказвам...
А сега?!
Оттук нататък
с теб не ще да споря.
От казване
душата ми
осиротя...
Затуй си тръгвай,
както си дошла!
Ако ми потрябваш,
аз ще те намеря,
Самота!
© Нели Todos los derechos reservados