Ако знаеш колко трудно е да бъда силна...
и тъгата в очите ми да не личи...
Ако знаеш колко много струва ми
да не ме вижда никой обляна в сълзи...
Ти си толкова далеч, сякаш си на края на света,
а моята любов захвърлена е в пепелта...
Ти правиш всичко сложно, оплиташ толкова неща,
а приятелството вече е почти невъзможно,
понеже в себе си дълбоко скрита нося любовта...
Моето сърце все още те обича,
но е време всичко да приключи...
Ти не можа да приемеш това, що имах,
от страх да не свърши...
© Моника Todos los derechos reservados
Гушкам те