Не искам повече да те целувам – устните ти – парещи бодли.
Не искам повече да те поглеждам – очите ти – море от сълзи.
Не искам повече да те желая – чувствата – пепел от мечти...
Мечта си моя и копнеж.
От всичко си за мен, по малко...
Обичам твоят сладичък рефрен.
Обичам думичките разпиляни...
И днес и утре ги обичам.
Но ти си зло за мен и болка.
Горчивата усмивка на раздора.
Сърцето ти не е веч топло.
Ръцете ти като коприна.
Искам в твоя свят да замина
или ти да дойдеш в моя.
Искам да си моята богиня,
но малко по-лесно достижима.
Стига си плакала.
Стига си тъгувала.
Дай ми усмивката,
за която си бленувала.
Покажи ми радостта си.
Дай ми лудостта си.
Прегърни вятъра
и ела с мен на мястото,
наречено "райски грях"
Усети дъха ми.
Усети стиха ми.
Усмихни се на глупостта ми
и поискай смеха ми.
Искай и мен и моето тяло.
Давам ти го, твое е цяло...
J
© Илия Todos los derechos reservados