Някакво ми е едно лениво,
мързелът във мен се настани.
Само ми се пие пиво
и сънувам палави жени...
Но нали и в сънищата ма мързи,
та историята там е пълна скръб...
Те ме гледат със желаещи очи,
а я с достойнство... им обръщам гръб...
Та недей ми идва ти на сън
даже с настроение игриво.
Там ще те посрещна като пън,
по-добре ме пробвай... но на живо...
05.11.2018.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Мерсаж, адаш, за свежарското включване 😋