НЕ ТЕ ОБИЧАМ ВЕЧЕ
Готов си пак
(за кой ли път ?!)
да сипеш своята отрова…
Очакваш пак
да ти простя
и да остана с теб отново…
Не мислиш ли,
че прекали,
че прошките ми край си имат?
Не виждаш как
ме нарани
и ме боли непоносимо…
До днес простих
безброй неща,
но ти във злоба се увлече!
И в този стих
ще изкрещя:
- Върви, не те обичам вече!!!
НЕ ТЕ ОБИЧАМ ВЕЧЕ!
© Теменужка Маринова Todos los derechos reservados