Стъпките по пясъка
не отмиват сълзите,
отронени някога.
А времето лекува,
но не забравя.
И аз не прощавам.
И не оставям
болки по чужди
пътеки, които ме
водят към никъде.
Не вървя и по пътища -
гоня стъпки встрани.
Не чуждите -
своите стъпки откривам.
А ти си далечен
във моето близко -
не те търся (привидно) -
защо те намирам…
© Истинска Todos los derechos reservados