Не тръгвай без мен...
Не питай защо съм щастлива...
в очите ми виж любовта ти!
И някак различно красива съм...
докосната от ръката ти...!
От думите с нежност изречени
рисуваш в душата ми бяла!
Не тръгвай! Без теб съм обречена...
не трябва да почнем с раздяла...!
MariAngel
© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados