18 jun 2009, 20:27

Не виждаш ли в очите любовта? 

  Poesía » De amor
728 0 1

Погледни...!

В очите погледни ме!

Не можеш ли да видиш любовта?

Не се страхувай!

Не избирай мрака!

Последвай ме!

Избягай с мен от тази тъмнина!

Не ме гони!

Аз няма да си тръгна!

До тебе ще остана!

И раната дълбока

с любов ще залича!

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??