11 feb 2009, 8:19

Не всяка болка е разпятие... 

  Poesía » Filosófica
1048 0 36

Не всяка болка е разпятие,

а поривът - летеж,

животът - влюбено зачатие,

омразата пък - скреж...

 

Не всяка нежност е докосване,

а сънищата - брод.

За кой ли път таят въпросите

сакралния си код...

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??