Куршумена любов съм. Мигновена.
Едно парче олово. Път без памет.
Секундно дълга, къса - вечност време...
Въпрос на безтегловност, според Хамлет.
Мишената белязвам. Гладно. Жадно.
Средата на сърцето определям.
Защото я обичам безпощадно,
друг шанс не и оставям. В упор стрелям.
Светкавична любов съм. Не за всеки.
За луди, дето другите шокират
с изчанчена потребност на поети,
и мен пред предсказуемост избират...
© Гергана Иванова Todos los derechos reservados