НЕ ЗАСЛУЖАВА
Не заслужава сълзи да проливам
за хорските несправедливи думи.
Не заслужава все тъй да унивам,
когато друга моят принц събуди...
Не заслужава нощем да се будя
от болката в гърдите след раздяла.
Не заслужава денем да се чудя
защо сърцето плаче, занемяло.
Не заслужава завистта да мразя,
когато черни дни ме срещнат с нея.
Не заслужава чувствата да пазя...
Но питам - заслужава ли и да живея?
© Теменужка Маринова Todos los derechos reservados
Нямаш представа, каква любов те очаква в утрешният ден, ако можеш да чакаш и да искаш!
искай, обичай, и вярвай!!!
С много обич за теб от мен!