Нощем, когато
мечтите се разхождат
по тъмните ъгли
на спомена
в пълнолунието
на истината,
илюзиите са на лов
за сънища...
Не заспивай
преди да си спуснал
пердетата на тъгата
и преди да си заключил
сълзата,
нощем когато...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados