Не знаеш ти как винаги за теб съм мислила.
Не знаеш как винаги си бил в моите мечти.
Не знаеш каква болка има в мен сега.
Не знаеш какво е да плачеш от раздяла!
Не знаеш как исках да съм с теб винаги.
Не знаеш как политах в небето от всяка твоя дума.
Не знаеш как забравях всичко само от погледа ти.
Не знаеш, че ти беше всичко за мен!
Ти беше слънце в мрачния ден,
ти беше луна в самотната ми нощ,
ти беше топлина в студения свят,
но ти това не го разбра!
© Петя Димитрова Todos los derechos reservados
Поздрав и прегръдка!