Дори как да започна въобще не знам,
но искам всичко от себе си да дам!
Всеки ред е оставил в мен ярки белези,
знам, защото ги намирам вътре в себе си!
Време ли е да тръгна по своя път
и кой е моят, ако се пресече с друг?!
Следващият може да е по-красив
и да не остави деня ми просто сив!
Чувствам се все по-неспокоен
и от живота свой недоволен!
Време е да хвана нещата в ръце
и да усещам нещата със сърце!
Понякога искам да извикам за вашата помощ,
но, когато го правя, не усещате моята немощ!
Вече всеки гледа само своите проблеми,
независимо дали са малки или са големи!
Дори не знаех как въобще да започна,
как да ви покажа моята душа порочна!
Дори не знам как въобще ще реагирате,
дали ще ме обичате или ще ме презирате!
© Димитър Стоянов Todos los derechos reservados