19 ago 2008, 12:45

Небеса 

  Poesía
645 0 10
 

Безумни, бездънни, сапфирени...

Две огледални, неписани истини...

Две прави, от диагонали раздирани...

Страсти, до омраза избистрени...

 

Потъвам, припадам, изгубвам се...

Завъртам се в лазурна спирала...

Боря се, не искам, погубвам те...

Погубваш ме,  днес не съм цяла...

 

Очите ти, въртележка, помня ги...

Помня те... свистеж, сокол, крила,

ти ли беше? Не знам. Утре си ти...

Небеса... единствени, чисти небеса...

© Евкалипт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??