Над покрива ми се намират
две малки сини небеса.
Във долното се все събират
облаците - бели чудеса.
А горното е на звездите
и те са горе красота,
че палят нощем си свещите
и спускат долу радостта.
Лазурни нощи те даряват
над покрива ми затаен.
Под покрива ми пък узряват
мечти от миналия ден.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados