Небесен дар
Огън, пламък и любов...
музика вълшебна... с порив мил и нов,
гали любовта красива,
нежност, топлина душа облива...
Воля, слънце и простор...
клавишите нежни танцуват, не спират,
сърцата, пленени в едно, се преливат...
Капки... надежда, небесен дар,
в прегръдка безценна душите са жар...
© Елена Калчева Todos los derechos reservados