НЕБЕСНА ЛЮБОВ
Има любов, Неземна любов,
която обича, прощава, спасява,
приема и винаги щедро дарява.
Има Любов, Небесна любов,
която от сутрин до вечер ти пее,
която в сърцата дълбоко живее.
Има любов, Вълшебна любов –
от Бог подарена, благословена.
Тя е, която най-истински свети.
Дарява ти чудни, неземни куплети.
Само е тя, само е тя Любовта.
С полъх ти шепни и думи коректни.
Тук, на земята е всичко фалшиво
и всичко се върши нарочно накриво –
брат брата не люби, а прави да губи.
Има любов, Безкрайна любов,
която Ме слави, пътеки ти прави
и с обич пред тебе върви...
Върви ти след Нея, Аз песен ти пея!
Не чуваш ли? В тебе звъни?
За Нея хвани се, преобрази се!
Защото Небесна любов съществува
и нея да следваш вечно си струва.
Защото двигателят точен е Тя.
Има Любов, Небесна любов
и времето тича към Нея неспирно...
Само очи отвори и радвай се, радвай се ти!
27.06.2016 год.
© Стойна Димова Todos los derechos reservados
Нека Небесната любов да те облее щедро!Прегръщам те!