5 ago 2011, 12:27

Небесната пустиня 

  Poesía » Filosófica
537 0 1

На небесната пустиня

се върховно възхищавам.

Тя е моята богиня

и пред нея се прекланям.

 

Уникална тиха мъдрост

в празнотата си споделя.

Ако махна всяка трудност,

мога нея да намеря.

 

И когато я докосна,

аз със ней ще онемея.

С пустошта безкрайна, проста,

аз в единност ще живея.

© Сандостен Калций Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??