Родена съм под знака на Лъва
и с тежката корона съм орисана
със зъби и със нокти да се боря
за да опазя дом, традиция.
Червеният рубин е моят камък
и знае се от стари времена
твърд е като старинен замък,
символ на живот и любовта.
Слънцето е моята планета.
С усмивка да посрещам всеки ден,
навсякъде да се опитам да огрея,
ще успея ли сама не знам.
Огънят е моята стихия.
Изпепелявах, топлех и се смях.
Това е моята магия!
Аз не живеех, аз горях!
05.08.2019г.
Кети Колева
© Кети Колева Todos los derechos reservados