Небето става ниско.
Завива ме с мъгливите си длани.
Покрива с дим напукана уста.
Небето ме притиска.
в прегръдката си хладна,
неизбежна
безгранична
Невидим полет облаци сгъстява.
Притихваме с небето
за вода.
© Лилия Минева Todos los derechos reservados