Не се завръщай да допиваш,
ще бъде вече изветряло.
А в амфора не се долива,
там някак времето е спряло.
И твърде късно е. А може би е рано,
както преди да съществуваш...
Краят е само предишно начало.
С излишното не се сбогуваш.
© любимка Todos los derechos reservados