14 mar 2020, 21:37

Недей 

  Poesía » De amor
494 0 0

Не ме убивай.
Не ме потъпквай грозно на земята - 
аз не съм цигарата в устата ти,
въпреки че тайно ѝ завиждам.
 

Тя има главното предимство
да гали меките ти устни,
да отговаря на целувките ти нежни
и аз я мразя за това. 
 

Не си мисли, че можеш ей така
да ме погледнеш, без да ме докоснеш.
Душата ми е крехка и копнее
за грубите ти пръсти върху моите.
 

Заемаш цялата ми същност,
всичките ми сънища и мисли,
не мога в друг да се загледам,
без да го сравнявам с тебе.
 

Не отмествай очите си от мене,
задръж по-дълго погледа си върху моя,
да се слее зелено със зелено,
да се слеем аз и ти.

© Veliyana Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??