25 ene 2011, 15:16

Недей да бъдеш тук 

  Poesía
500 0 6

Недей да бъдеш тук. Иди си.
Не се оглеждай в очите насълзени.
Не слушай и молбите ми, моли се
за покой на нашите сърца влудени. 

Недей да бъдеш тук, обичам
всичко в теб, дори гнева ти.
Дори когато грубо ме събличаш,
не се отричам аз от любовта ти.

Върви по пътя си, не се обръщай.
Дори да моля, ти недей да бъдеш тук...
Не виждай как сълзите си преглъщам...
Животът ми принадлежи на друг.

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??