НЕДЕЙ ДА МЪЛЧИШ
Недей да мълчиш! Нямаш право
така да измъчваш душата ми.
Това тя поне заслужава -
да чуе от тебе съдбата си.
Бъди милостив. Обади се,
кажи ми, че всичко е минало,
че всеки въпрос е безмислен
и чувствата в теб са изстинали.
Достатъчно страдам, е - стига!
Аз вече предчувствах раздялата.
В сърцето ми клади се вдигат.
Върни ми го, искам го цялото!!!
© Теменужка Маринова Todos los derechos reservados
Много готино пишеш!
Нито мижам, нито лажа!
Друго няма да кажа!!!